Uitgelicht

Product tekst rechts
Tuin en Terras Outlet logo
Tuin en Terras Outlet
Home tekst

Terras en Tuinoutlet webwinkel

Ter INFO

Wereldhandel stokt door tekort aan containers en schepen

ZOETERMEER - Een tekort aan schepen en lege containers leidt tot wekenlange vertragingen in de wereldhandel, met lege schappen tot gevolg. Fenex roept de rederijen op om snel de capaciteit te verhogen.

"Er zijn simpelweg te weinig lege containers én te weinig schepen in de vaart om aan de huidige vraag te voldoen", aldus Ad Schoenmakers, voorzitter van de stuurgroep zeehavenlogistiek bij Fenex en directeur van expediteursbedrijf Ritra Cargo Holland BV. "Producten staan wekenlang stil in Azië. Alleen al in een overslaghaven in Colombo, Sri Lanka staan 50.000 containers klaar om verscheept te worden, maar er zijn geen schepen om ze te vervoeren."

 

Medio mei 2010 is Kwekerij Jos Verdaasdonk te Terheijden, in samenwerking met een importeur van keramiek, riet en zink, gestart met deze webwinkel.

U kunt op deze site een keuze maken uit een groot assortiment geglazuurde potten, clay fibre en zinken plantenbakken en andere artikelen om uw terras en/of tuin geheel naar uw eigen smaak en volgens de nieuwste trends aan te kleden of te restylen.

De in de webshop aangeboden producten zijn op dit moment onderverdeeld in een aantal productcategorieën. Elke categorie bevat een aantal artikelen voorzien van een omschrijving en een duidelijke foto. Ook wordt aangegeven of een product uit voorraad leverbaar is (op voorraad bij de importeur), en dus binnen 5 werkdagen op elk gewenst afleveradres in Nederland te bezorgen is. 

Vanaf medio maart kunt u via deze site ook onze eigen gekweekte vaste planten en siergrassen bestellen en op de kwekerij komen afhalen. De door u bestelde planten zullen dan met een uniek ordernummer, op een vooraf afgesproken tijdstip, voor u klaar staan op de kwekerij in Terheijden. Omdat u vooraf veilig, met behulp van Ideal, on-line kan afrekenen en omdat we daarnaast desgewenst de planten voor u in de auto zetten, hoeft u dus niet bang te zijn voor mogelijke besmetting met het Corona-virus.

Mochten echter, agv de versoepelingen van wettelijke maatregelen tegen de verspreiding van het COVID-19, onze planten weer vrij worden verkocht in de kwekerij dan bent u natuurlijk vanaf dat moment weer van harte welkom in Terheijden om zelf weer een keuze te maken uit ons uitgebreide assortiment. Vanaf medio april zijn dan ook de éénjarige zomerbloeiers weer beschikbaar. 

Zolang de maatregelen ter bestrijding van het virus van kracht blijven, en de kwekerij voor vrije verkoop gesloten moeten blijven, zullen we ons assortiment buiten op marktkramen op het parkeerterrein uitstallen zodat u toch veilig uw keuze kunt maken. Wilt u echter niet de kans lopen op langere wachttijden dan raden wij u aan om een on-line bestelling te plaatsen.  

Garda en René Verdaasdonk

06-25103918

 

Tuin en Terras Outlet logo
Tuin en Terras Outlet
Copyright © - 2021 Tuin en Terras Outlet | Alle rechten voorbehouden

Tuin en Terras Outlet