Uitgelicht

Product tekst rechts
Tuin en Terras Outlet logo
Tuin en Terras Outlet
Home tekst

Terras en Tuinoutlet webwinkel

 

 

 

 

 

 

 

 

Update import problemen vanuit Azie

Hoewel de aanvoer van goederen weer op gang komt hebben we te maken met een nieuwe werkelijkheid waarbij de extreme transporttoeslagen op het containervervoer richting Europa helaas structureel van aard lijken te worden voor heel 2022 en 2023.

Waar voorheen voor het transport van een zeecontainer € 1.500,- betaald werd is dit nu € 15.000,- U begrijpt dat dit zijn neerslag vindt in de prijzen die door importeurs worden berekend.

Medio mei 2010 is Kwekerij Jos Verdaasdonk te Terheijden, in samenwerking met een importeur van keramiek, riet en zink, gestart met deze webwinkel.

U kunt op deze site een keuze maken uit een groot assortiment geglazuurde potten, clay fibre en zinken plantenbakken en andere artikelen om uw terras en/of tuin geheel naar uw eigen smaak en volgens de nieuwste trends aan te kleden of te restylen.

De in de webshop aangeboden producten zijn op dit moment onderverdeeld in een aantal productcategorieën. Elke categorie bevat een aantal artikelen voorzien van een omschrijving en een duidelijke foto. Ook wordt aangegeven of een product uit voorraad leverbaar is (op voorraad bij de importeur), en dus binnen 5 werkdagen op elk gewenst afleveradres in Nederland te bezorgen is. 

 

Garda en René Verdaasdonk

06-25103918

 

Tuin en Terras Outlet logo
Tuin en Terras Outlet
Copyright © - 2023 Tuin en Terras Outlet | Alle rechten voorbehouden

Tuin en Terras Outlet