Aanbiedingen:

Plantenbakken binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd?
Plantenbakken

Plantenbakken binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd?

Plantenbakken voor buiten nodig? Uw terras of tuin opvrolijken? Voor een groot assortiment plantenbakken moet u beslist bij de webshop van Terras en Tuin Outlet zijn. Terras en Tuin Outlet is een webshop, onderdeel van Kwekerij Jos Verdaasdonk, die verschillende soorten geglazuurde potten, clay fibre en zinken plantenbakken, tuinmeubelen en vele andere artikelen aanbiedt. Deze plantenbakken leveren wij aan klanten door heel Nederland. Door samenwerking met een importeur van o.a. zink en riet kunnen wij prachtige materialen leveren voor scherpe prijzen. Wilt u uw terras of tuin geheel naar uw eigen smaak en volgens de nieuwste trends aankleden of restylen? Begin dan met het kiezen van passende plantenbakken.

Soorten plantenbakken

Via onze webshop kunt u verschillende soorten plantenbakken bestellen. Zo hebben we een collectie met kunststof plantenbakken in verschillende kleuren zoals:

  • Zwart
  • Groen
  • Paars
  • Rood
  • Geel

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Een van de veel gekozen plantenbakken is de antraciet zwartkleurige kubusvormige terraspot model Macau. Deze kubusvormige plantenbakken zijn gemaakt van kunststof en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. De hoogte van de terraspot is 40 cm, de lengte en breedte van deze plantenbak is ook 40 cm. Indien u deze plantenbakken wilt bestellen met bijpassende bloemen en planten kunnen wij dit ook leveren. Onze kwekerij heeft namelijk een enorme oase met bloemen en planten. Deze geven beslist sfeer in uw tuin!

Tuin en Terras Outlet logo
Tuin en Terras Outlet
Copyright © - 2022 Tuin en Terras Outlet | Alle rechten voorbehouden

Tuin en Terras Outlet