Aanbiedingen:

Terrasafscheiders met doorkijk voor het creëren van ruimtes in uw tuin op een sierlijke manier
Terrasafscheiders

Terrasafscheiders creëren ruimtes op een sierlijke manier 

Wilt u uw tuin en terras scheiden op een sierlijke manier? Kies dan voor de terrasafscheiders met doorkijk van leverancier Terras en Tuin Outlet. Wij hebben een nieuwe webshop laten ontwikkelen waar u verschillende soorten en maten potten, bakken, schalen en terrasafscheiders kunt bestellen. Door onze kennis en ervaring hebben wij een uniek assortiment samengesteld met kwalitatief hoogwaardige artikelen. Deze zijn verkrijgbaar voor aantrekkelijke prijzen. Wij werken samen met een importeur van zink en andere materialen, waardoor we scherpe aanbiedingen hebben. Wilt u uw balkon afzetten? Kies dan voor onze terrasafscheiders. Door deze te combineren met prachtige bloemen en planten worden de afscheiders beslist ware eyecatchers. Ze zijn niet alleen functioneel, maar brengen ook sfeer en gezelligheid op uw terras of in uw tuin. 

Terrasafscheiders met doorkijk van Clayfibre 

In ons assortiment hebben wij verschillende maten terrasafscheiders met doorkijk van Clayfibre. Dit materiaal is een samenstelling van: 

  • Gemalen steen 
  • Klei 
  • Polyester 

Door de combinatie van deze materialen kunnen er prachtige en functionele potten en bakken van worden gemaakt. Deze zijn licht van gewicht, sterk, duurzaam en vorstbestendig. Kortom, u heeft het hele jaar plezier van deze terrasafscheiders van Clayfibre.  

Terrasafscheiders met doorkijk in verschillende maten 

Terrasafscheiders met doorkijk zijn in verschillende maten leverbaar. Zo hebben we een set van twee cementkleurige terrasafscheiders met een hoogte van 92 cm, lengte van 80 cm en diepte van 30 cm. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een hoogte van 72 cm, lengte van 60 cm en diepte van 25 cm. Ze kunnen ook los besteld worden. Wilt u verschillende ruimtes creëren in uw tuin? Een apart terras maken? Kies dan voor onze potten die kunnen dienen als terrasafscheiders. Indien wenselijk kunt u bij onze kwekerij passende bloemen en planten bestellen. U heeft nog nooit zo’n fleurige tuin of terras gehad. Heeft u vragen over de bestelling of over de terrasafscheiders? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden graag uw vraag. Of dien een terugbelverzoek in en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Tuin en Terras Outlet logo
Tuin en Terras Outlet
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Copyright © - 2023 Tuin en Terras Outlet | Alle rechten voorbehouden

Tuin en Terras Outlet