Aanbiedingen:

Terrasafscheiders met doorkijk voor het creëren van ruimtes in uw tuin op een sierlijke manier
Terrasafscheiders

Terrasafscheiders met doorkijk voor het creëren van ruimtes in uw tuin op een sierlijke manier

Terrasafscheiders met doorkijk nodig om op een sierlijke manier uw terras af te scheiden zonder zicht te verminderen? Kies dan voor de terrasafscheiders met doorkijk van leverancier Terras en Tuin Outlet. Terras en Tuin Outlet heeft een nieuwe webshop laten ontwikkelen waar u verschillende soorten en maten potten, bakken, schalen en terrasafscheiders kunt bestellen. Door onze kennis en ervaring hebben wij een uniek assortiment samengesteld met kwalitatief hoogwaardige artikelen. Deze zijn verkrijgbaar voor aantrekkelijke prijzen. Wij werken samen met een importeur van zink en andere materialen waardoor wij scherpe aanbiedingen hebben. Wilt u uw balkon afzetten? Kies dan voor onze artikelen. Door deze te combineren met prachtige bloemen en planten worden de afscheiders beslist ware eyecatchers. Ze zijn niet alleen functioneel maar brengen ook sfeer en gezelligheid op uw terras of in uw tuin.

Terrasafscheiders met doorkijk van Clayfibre

In ons assortiment hebben wij verschillende maten terrasafscheiders met doorkijk van Clayfibre. Dit materiaal is een samenstelling van:

  • Gemalen steen
  • Klei
  • Polyester

Door de combinatie van deze materialen kunnen er prachtige en functionele potten en bakken van gemaakt worden. Deze zijn licht van gewicht, sterk, duurzaam en vorstbestendig. Kortom, bevatten alles wat nodig is om het hele jaar door buiten te kunnen staan.

Terrasafscheiders met doorkijk in verschillende maten

Terrasafscheiders met doorkijk zijn in verschillende maten leverbaar. Zo hebben wij een set van twee cementkleurige terrasafscheiders met een hoogte van 92 cm, lengte van 80 cm en diepte van 30 cm. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een hoogte van 72 cm, lengte van 60 cm en diepte van 25 cm. Ook kunnen ze los besteld worden. Wilt u verschillende ruimtes creëren? Een apart terras maken? Kies dan voor onze potten die kunnen dienen als terrasafscheiders. Indien wenselijk kunt u bij onze Kwekerij passende bloemen en planten bestellen.

Tuin en Terras Outlet logo
Tuin en Terras Outlet
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Copyright © - 2022 Tuin en Terras Outlet | Alle rechten voorbehouden

Tuin en Terras Outlet